Hahku-koulutukset

HAHKU-mentorikoulutukset jatkuvat syksyllä 2019

Koulutus antaa valmiudet toimia Hahku-mentorina ja tukihenkilönä hahmottamisen haasteissa. Koulutuksessa perehdytään hahmottamiseen sekä hahmotushäiriöisen aikuisen toimintakyvyn tukemiseen. Koulutuksessa kehitetään ohjaamisen, tukemisen ja kannustamisen taitoja. HAHKU-mentorina voivat toimia esimerkiksi järjestöjen vapaaehtoistoimijat, hahmottamisen vaikeuksien kokemusasiantuntijat tai heidän läheisensä. Koulutus kestää noin puoli vuotta ja se sisältää neljän lähipäivän lisäksi itsenäistä työskentelyä ja käytännön harjoituksia oman mentoriparin kanssa.

Seuraavat mentorikoulutukset järjestetään syksyllä 2019 elokuusta alkaen. Tarkemmat paikkakunta- ja aikataulutiedot julkaistaan tällä sivulla toukokuun 2019 loppuun mennessä. Lisätietoja: juha.lahti@nmi.fi tai puh. 040 672 8726.

TULOSSA: Asiantuntijakoulutuksia toisen asteen oppilaitosten asiantuntijoille

Koulutus on tarkoitettu yläkoulussa ja toisella asteella työskenteleville asiantuntijoille (opettajat, koulupsykologit, kuraattorit, opinto-ohjaajat ja erityisopettajat).  Sisältöinä ovat mm. hahmottamisen haasteet, ilmeneminen ja tukeminen.

TULOSSA: HAHKU-harjoitussivusto

Harjoitussivusto työikäisille aikuisille 
–        Monipuolisia harjoitteita ja keinoja hahmottamisen taitojen ja strategioiden kehittämiseen. 
–        Kirjautuminen hahku.fi-sivuston kautta, ohjeet julkaistaan myöhemmin tällä sivulla.

Kiinnostuitko tulevista koulutuksistamme? 
Ota yhteyttä Hahku-tiimiin, kerromme mielellämme lisää!